jump to navigation

Uusi pj, vanhat kujeet 17. Touko, 2011

Posted by Leena Korsumäki in Dekkariseurassa tapahtuu.
trackback

Dekkariseuran puheenjohtajuus siirtyi vajaat kaksi kuukautta sitten allekirjoittaneen harteille. Kiitokset vielä luottamuksesta vuosikokoukselle.

Mutta niin kuin otsikko jo lupaa, mitään mullistuksia Dekkariseuran toiminnassa ei puheenjohtajavaihdoksen myötä ole luvassa, vaan toiminta jatkuu entisellään ja jo pitemmän aikaa suunniteltujen linjojen mukaisesti. Dekkariseuran hallituksen tärkeimpänä tehtävänä on luoda ja pitää yllä [taloudelliset] edellytykset Ruumiin kulttuuri -lehden julkaisemiselle, sillä lehti lienee tärkein syy olla seuran jäsen.  Se toinen toiminnan kulmakivi on Vuoden johtolanka -palkinnon jakaminen.

Jäsenten mielipiteitä seuran toiminnasta ja lehdestä onkin tarkoitus kartoittaa jäsenkyselyllä syksyllä. Edellisestä jäsenkyselystä kun on kulunut kauemmin aikaa kuin Suomen edellisestä kiekkomestaruudesta. Mutta jäsenkyselystä sitten lisää syksyn jäsenkirjeessä.

Dekkariseuran järjestämät dekkari-illat Helsingissä ovat jääneet kesätauolle ja jatkuvat jälleen syyskuun ensimmäisenä tiistaina. Mutta kesän aikana dekkariseuralaisia on tavattavissa erilaisissa kesätapahtumissa, hallituksen jäseniä ainakin myyntipöydän takana Kouvolan dekkaripäivillä kesäkuun 10.-11. päivä ja Vanhan kirjallisuuden päivillä Sastamalassa  1.-2.7. Vanhan kirjallisuuden päivien teemana on tänä vuonna Rikos.

Yritän kuitenkin pitää huolta siitä, että tänne blogiin ilmestyisi muutama kirjoitus myös kesän aikana, jolloin hallitusaktiviteetit ovat vähäisemmät. Ja tavataan Kouvolassa!

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: