jump to navigation

Elvytysyrityksiä 22. helmikuu, 2012

Posted by Leena Korsumäki in Dekkariseurassa tapahtuu.
trackback

Allekirjoittaneen poissaolo täältä on johtunut erinäisistä muista dekkariseurakiireistä. Olen käynyt läpi jäsenkyselyn tuloksia ja laatinut niistä kirjoitusta maalis-huhtikuun vaihteessa ilmestyvään Ruumiin kulttuurin ykkösnumeroon.

Jäsenkyselyssä oli tarkoituksella useampi kysymys seuran toiminnasta verkossa: Internet-sivuista, tästä blogista, Facebookista ja muista sosiaalisen median yhteisöpalveluista.

Blogin harva päivitystiheys tuotti odotetusti – ja syystä – eniten moitteita. Kun blogin aloittamisesta muutama vuosi sitten päätettiin, blogin yksi keskeinen tavoite oli saada mukaan toimintaan pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvia dekkariseuralaisia, jotka eivät pysty osallistumaan seuran Helsingissä järjestämiin tapahtumiin.

Ikävä kyllä siinä on käynyt niin, että me, jotka blogiin olemme aikoinaan luvanneet kirjoittaa, emme ole ehtineet ja jaksaneet olla tarpeeksi aktiivisia, jotta tänne olisi syntynyt minkäänlaista keskustelua. Suurin osa postauksista on ollut tapahtumatiedottamista.

Niinpä jäsenkyselyssä haettiin uusia blogikirjoittajia seuran jäsenien parista, koska mikä pakko tämän on olla vain hallituksen foorumi. Eiväthän kirjoitukset nytkään ole edustaneet mitään Dekkariseuran virallista kantaa.

Kysely tuottikin ilahduttavan monta vastaajaa, jotka ovat halukkaita uusiksi kirjoittajiksi. Eli eiköhän täälläkin pikkuhiljaa kevään myötä ala postaustahti tihentyä ja saamme kuulla virkistäviä näkökulmia ja mielipiteitä rikos- ja jännityskirjallisuudesta (ja -elokuvista ja ties mistä?) eri puolelta Suomea.

Toivottavasti tämä pitkä hiljaisuus vain ei ole karkottanut pois kaikkia uskollisia kävijöitä. Parempaa on luvassa!

P.S.  Ei ole ehditty (sic!) edes Johtolanka-voittajasta tänne mitään postausta tehdä. Onnittelut siis vielä näin jälkikäteen Pekka Hiltuselle tälläkin palstalla. Ja kommentteihin voi laittaa mielipiteitä, mitä mieltä olette voittajateoksesta Vilpittömästi sinun, sekä siitä, menikö palkinto oikealle kirjalle. Vai olisiko palkinnon voinut välillä saada jokin muu dekkariteko?

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: