jump to navigation

Rikos kannattaa – kirjoittamalla 25. maaliskuu, 2012

Posted by Leena Korsumäki in Dekkariseurassa tapahtuu.
Tags: , ,
trackback

(Kati ehtikin tänne samasta asiasta jo laittaa lyhyen postauksen, mutta laitanpa vielä minäkin.)

Dekkariseuran viimesyksyisessä jäsenkyselyssä meiltä toivottiin muun muassa romaanikilpailun järjestämistä.  Tähän tarjoutui mahdollisuus yllättävän nopeasti, kun 25-vuotistaivaltaan juhliva Like Kustannus pyysi Dekkariseuraa yhteistyökumppaniksi omaan dekkariromaanikilpailuunsa.

Rikos kannattaa -kirjoituskilpailuun voivat osallistua kaikki, myös aiemmin julkaisseet kirjoittajat. Kilpailuaika on 21.3.-1.9.2012.

Voittajalle on luvassa palkinnoksi 2000 euroa sekä optio käsikirjoituksen julkaisemiseen Liken kustantamana. Voittajan päättää kolmihenkinen raati, jonka jäseniä ovat Liken edustajina kustannuspäällikkö Harri Haanpää ja kirjailija Tuomas Lius sekä Dekkariseuran edustajana FT Outi Karemaa.

Voittaja julkistetaan lokakuussa Helsingin kirjamessujen Dekkarilauantain yhteydessä.

Nyt on hyvä tilaisuus kaivaa esiin vanha dekkarikäsikirjoitus pöytälaatikosta tai tietokoneen kovalevyltä ja alkaa hioa sitä kisakuntoon. Aikaa on kirjoittaa myös kokonainen uusi käsikirjoitus, valoisat kesäyöt ovat tulossa.

Tarkoitan – ja myös Like tarkoittaa – dekkarilla tässä yhteydessä laajasti koko rikos- ja jännityskirjallisuuden genreä.  Kirjallisia rikoksia voi olla monenlaisia.

Liken ohjeet ovat nämä: Lähetä käsikirjoituksesi rtf- tai pdf-muodossa osoitteeseen dekkarikilpailu[at]like.fi. Käsikirjoituksen tulee olla kokonainen ja romaanin mittainen. Nimeä tiedosto seuraavasti: Sukunimi Etunimi Päiväys. Lisää tiedoston alkuun yhteystietosi.

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: