jump to navigation

Ruumiin kulttuuri 1/2012 on ilmestynyt 31. maaliskuu, 2012

Posted by Leena Korsumäki in Dekkariseurassa tapahtuu.
Tags:
trackback

Vuoden ykkösnumeron pääjuttu käsittelee perinteisesti Vuoden johtolanka -palkintoa. Sen vuoksi numeron kansikuvapoikana on tämänvuotinen voittaja Pekka Hiltunen.

Voitto Ruohonen on kirjoittanut laajan artikkelin äkillisesti viime joulukuussa menehtyneen Matti Yrjänä Joensuun merkityksestä suomalaiselle rikoskirjallisuudelle.

Kolmantena asiana nostan 90-sivuisesta lukupaketista esiin raportin syksyisen jäsenkyselyn tuloksista. Lehteä laajempi katsaus julkaistaan lähipäivinä Dekkariseuran nettisivuila (www.dekkariseura.fi). Lehti tuli painosta muutaman päivän etuajassa ja yllätti jäsenkyselykirjoitusta laativan allekirjoittaneen niin, etten saanut sitä valmiiksi samaan aikaan lehden kanssa. Mutta ensi viikon alkupuolella se on luettavissa nettisivuilta.

Tiedoksi myös, että ensi tiistain (3.4.) dekkari-ilta Kallion kirjastossa on peruutettu. Yrityksistä huolimatta emme saaneet vierasta suunniteltuun tietokonepeliaiheiseen iltaan. Emme kuitenkaan hylkää aihetta, vaan pidämme sen mielessä.

Dekkari-iltaa voi kuitenkin mennä viettämään maanantaina 2.4. Espoon kirjasto Omenaan, jossa allekirjoittanut haastattelee kirjailija Johanna Tuomolaa, jolta on juuri ilmestynyt neljäs Noora Nurkka -dekkari Minkä taakseen jättää. Tilaisuus alkaa klo 18.00.

 

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: