jump to navigation

Langalla (The Wire) 6. tammikuu, 2013

Posted by Tuulevi in Dekkaritapahtumia Suomessa.
Tags: , , , ,
trackback

Yle TV2 alkaa tänään esittää huippuhyvää HBO-sarjaa The Wire , jota Sub näytti vuosia sitten yömyöhällä tai aamuyöllä. Silloin sitä tuli seurattua ikävän hajanaisesti, mutta nyt onneksi on uusi tilaisuus.

Rikostoimittaja David Simonin ja entisen poliisin Ed Burnsin käsikirjoittama sarja sijoittuu Baltimoreen. Sarjaa on kiitetty realismista, kunnianhimoisuudesta ja yhteiskunnallisuudesta. Näyttelijät ovat loistavia. Sekä rikollisia että poliiseja kuvataan monitahoisesti.

Kannattaa katsoa.

Mainokset

Kommentit»

1. Tuulevi - 31. tammikuu, 2013

Totta. Välillä tosin näyttää alkavan jopa 22.50 tai 23.00. Vaihteleva lähetysaika on sekin ongelmallinen, jos haluaa käyttää toistuvaa tallennusta sarjoille.Itse katson lähes kaiken tallennettuna eikä lähetysajalla ole minulle käytännön merkitystä, mutta ”ymmärrän yskän”.

2. Keijo Kettunen - 27. tammikuu, 2013

Ikävä kyllä täytyy sanoa, ettei Yle ole hoitanut leiviskäänsä ainakaan toistaiseksi juuri sen paremmin kuin Sub tai Maikkari aikoinaan. Minkä ihmeen takia tämä loistelias sarja on jälleen sijoitettu iltamyöhälle tai yöhön? Esimerkiksi tänään (su 27.1.) jakso alkaa klo 24.00. Kuvitteleeko Yle, että ihmiset jotka aloittavat työviikkonsa maanantaiaamuna haluavat ryhtyä katsomaan sarjaa edellisyönä klo 24? Puolustukseksi ei mielestäni kelpaa se, että jaksot ovat nähtävissä Areenassa tai että ihmisillä on digiboksien tyyppisiä nauhoituslaitteita. Kyllä niitä oli jo Sub- ja MTV-kierrostenkin aikana, ainakin videonauhureita.

3. Tuulevi - 8. tammikuu, 2013

Kiitos. Täytyy kaivaa se lehti esille.

4. Keijo Kettunen - 8. tammikuu, 2013

Ja kun kerran Dekkariseuran blogissa ollaan, muistutettakoon, että Antti Turunen kirjoitti sarjasta erinomaisen artikkelin Ruumiin kulttuuriin jo viisi vuotta sitten. Kirjoitus löytyy numerosta 1/2008.

5. Jonna Lehtinen - 8. tammikuu, 2013

Kiitos vinkistä! Pakko oli laittaa tämä nauhoitukseen (kovalevytykseen?), kun niin moni on tätä kehunut sinun lisäksesi – muun muassa kirjailija Helmi Kekkonen omassa blogissaan (http://www.lily.fi/juttu/rakkaudentunnustus-0).

Minulla tämä taisi silloin ensimmäisellä esityskierroksella mennä ohi. No, onneksi on nyt uusi mahdollisuus 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: